Köszönet
Köszönjük, hogy a 2018-as évben is támogatta adományával egyesületünk munkáját!
Támogatóink
Hírek

    1    2    3    4    5    6    7

Adományozás, Dombóvár

2018. 11. 20. - Bognár Gergely

A Napfény Egyesület Dombóvár-Nagyatád régiójának tagjai 2018. november 20-án a dombóvári anyaotthonban adományoztak. Adományozásra került 2db paplan, 3 db ágynemű garnitúra, kávé, tea és vizespohar készlet, 1 db mosógép, 1 db DVD lejátszó, 1 db videó lejátszó, függönyök, terítők. Élelmiszer csomag is kiosztásra került, mely többek közt tartalmazott: lisztet, cukorot, száraz tésztát, konzerveket, hagymát, burgonyát, gyümölcsöket, teát. Az anyaotthon lakói és személyzete nagy szeretettel fogadtak minket és megköszönték a segítséget.


Adományozás, Lengyel

2018. 10. 20. - Magyar Klaudia

2018. október 20-án a Napfény Egyesület Lengyel Faluházában lepte meg a falu lakosságát ruha, játék és gyümölcs adományával. Már nagyon vártak minket, 37 családnak és a lengyeli óvodának sikerült nagy örömet szereznünk, mint ahogy a képek is bizonyítják. Nagyon köszöntek mindent az egyesületnek!!!


Adományozás, Bonyhád

2018. 10. 04. - Magyar Klaudia

Az Idősek Világnapja alkalmából a Napfény Egyesület ismét ellátogatott a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonába és a lakóknak egy édesség csomaggal kedveskedett, aminek nagyon örültek. Ez alkalomból az otthonban a hozzátartozók jóvoltából finom lángos evésben és borkóstolóban lehetett részünk, amit ezúton is köszönünk.


Adományozás, Szekszárd

2018. 09. 24. - Magyar Klaudia

A szekszárdi Szivárvány óvodába és iskolába vitt a Napfény Egyesület ruhákat és TV-t. Az iregszemcsei tanintézménybe ment a kerekesszék a hátrányosan súlyos gyermekeknek. A fehér függöny és a hozzá vásárolt vitrázsrúd, a szekszárdi Szivárvány óvodába került. Nagyon szépet köszönik a sok segítséget a Napfény Egyesületnek!


Adományozás, Kisvejke

2018. 09. 22. - Magyar Klaudia

2018. szeptember 22-én a Napfény Egyesület ismét ellátogatott Kisvejke faluba és ruha adománnyal, játékokkal kedveskedett a falu lakosainak.A Kisvejkei óvoda nagyon örült a sok értékes, színes játékoknak, mint ahogy a képek is bizonyítják.Egy várandós anyukát pedig sikerült felszerelni" minden olyan tárggyal, kellékkel, ami a baba megszületésekor szükséges lehet. Elmondhatjuk, hogy ide már visszatérő adományozóként járunk és minden alkalommal nagyon várnak minket és hálásan köszönik azt a sok szép mindent, amit a Napfény Egyesülettől eddig is kaptak!!!"


Adományozás, Dombóvár

2018. 07. 12. - Kasza Gabriella

Idén tavasszal Egyesületünk egy rászoruló családnak segített berendezni új otthonát. Az anyuka és két kiskorú gyermeke 1 éven keresztül lakott a Dombóvári Anyaotthonban. Az önkormányzattól kapott bérlakást a segítségünkkel sikerült lakhatóvá és otthonossá varázsolni. Szobabútort, televíziót, függönyt, szőnyegeket, edényeket és poharakat adományoztunk az egyedülálló anyukának és gyermekeinek. Nagyon hálásak és boldogok voltak!


Adományozás, Bonyhád

2018. 07. 02. - Magyar Klaudia

2018. június 2-án ismét meghívást kapott a Napfény Egyesület a bonyhádi Idősek Otthonába, ahol Családi napot tartottak. Ez alkalommal sem mentünk üres kézzel. A megszokott édesség csomagunk mellé az idén sikerült meglepnünk az otthon lakóit függöny adománnyal is, ami már régóta terveink közt szerepelt. Nagyon örültek mindkét ajándékunknak és hogy két hálószobát is sikerült „felöltöztetnünk”, szebbé varázsolnunk, amit a mellékelt fényképek is szemléltetnek.


Adományozás, Kisvejke

2018. 06. 09. - Magyar Klaudia

2018. június 9-én szombaton ismételten ellátogatott a Napfény Egyesület Kisvejkére, ahol nagyon nagy örömmel és szeretettel vártak minket. Sebestyén Krisztiánnak köszönjük, hogy ismét segített kis teherautójával kiszállítani az egyesület adományát. Már a „nyitás” előtt hatalmas tömeg várt bennünket a kisvejkei művelődési ház előtt. Külön köszönet ismételten Margitkának a lakosság kiértesítésében nyújtott segítségért és köszönet illeti még Kisvejke polgármesterét, hogy lehetőséget adott a rászorulók adományozására, akik mindennek nagyon örültek, ahogy a mellékelt képek is bizonyítják.


Pünkösdi szertartás, 2018.

2018. 05. 17. - Fehérné dr. Bárdos Aliz


Adományozás, Szekszárd

2018. 05. 11. - Magyar Klaudia

2018. május 11-én a szekszárdi Szivárvány Általános Iskolába (Bezerédj utca) vitt adományt a Napfény Egyesület. Az adományosztás célja a rászorult és sérült gyermekek segítése ruhával és játékokkal, mindennek nagyon örültek.


    1    2    3    4    5    6    7